MOSS

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

MAATWERK SOFTWARE

MOSS verzorgt niet alleen de technische implementatie van maatwerk software, maar verzorgt trajecten van analyse tot support en neemt daarbij ook de projectbegeleiding voor haar rekening. Met de focus op het verlenen van service en het ontwikkelen van kwalitatief sterke producten blijven wij ook na oplevering van de software een nuttige partner voor onze klanten.

Sinds 1994 ontwikkelt MOSS software op maat voor een grote verscheidenheid aan organisaties. Het gaat hier in bijna alle gevallen om administratieve software voor specifieke taken. In alle gevallen verzorgen wij de analyse, de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van de software. Hieronder een klein overzicht van een aantal typen systemen die in de afgelopen jaren zijn ontwikkeld:


  • Administratief systeem voor de HR-afdeling
  • Systeem voor het registreren van abonnementen op tijdschriften
  • Projectmanagement software
  • Dossierregistratie voor gemeentelijke afdelingen
  • Complete administratie veilinghuizen
  • Registratiesysteem voor pompinstallaties
  • Online urenregistratie
  • Bezoekregistratie monteurs voor onderhoud installaties


Alle software is ontwikkeld onder de verschillende Windows versies die de afgelopen jaren op de markt zijn verschenen. De gebruikte programmeertalen zijn Visual Basic, Java, .NET en C++. In de projecten is gebruik gemaakt van de database engines SQL Server, MySQL en MS Access.

 

Het ontwikkelen van software op maat vraagt een grote inzet van alle betrokkenen. Ook de opdrachtgever speelt een cruciale rol in dit proces. Het opstellen van correcte functionele beschrijvingen en het testen van de opgeleverde software op basis van die beschrijvingen vormen daarin het belangrijkste aspect. Dit is een intensief proces dat tijd en inspanning vraagt. Maar het is tevens een bijzonder interessant en stimulerend proces. Het gezamenlijk streven naar een eindproduct dat werkprocessen vereenvoudigt en verbetert, managementinformatie oplevert en kosten inzichtelijk maakt blijkt voor alle partijen bijzonder bevredigend te zijn.

 

De verantwoordelijkheid voor de oplevering van alle projecten, het accountmanagement en projectmanagement ligt bij MOSS. Voor de uitvoering van de projecten maken wij gebruik van de inzet van onze ervaren partners:

 

RRis

Software ontwikkeling, bedrijfskundig advies

 

Xeolite

Software architectuur, software ontwikkeling

 

Eniwetok

Systeembeheer en applicatiebeheer

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Copyright © 2000-2014 MOSS

Built with Berta.me